Tietoa meistä

Jarkope Oy on vuonna 1986 perustettu dynaaminen ja ketterä pienyritys, joka erikoistuu tuotteiden maahantuontiin ja markkinointiin valmistavalle teollisuudelle. Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella olemme kehittäneet asiantuntemusta korkealaatuisten teollisuustuotteiden hankinnassa vastataksemme asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin. Meille tärkeää ovat huppulaatuiset tuotteet ja asiakkaiden nopea ja hyvä palvelu.

Toimintamme painopiste

Jarkope Oy keskittyy tarjoamaan tuotteita valmistavalle teollisuudelle, palvellen laajaa kirjoa aloja, kuten ajoneuvoteollisuus, insinööritoimistot, elintarvike- ja paperiteollisuus. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tarkkuustyökalut, koneenosat ja laitteet, jotka ovat välttämättömiä tehokkaille tuotantoprosesseille.

Toimittajasuhteet

Olemme ylpeitä pitkäaikaisista kumppanuuksistamme arvostettujen toimittajien kanssa pääosin Keski-Euroopasta, erityisesti Saksasta. Nämä kestävät suhteet takaavat, että voimme jatkuvasti tarjota ensiluokkaisia tuotteita, joita arvostetaan niiden laadun, luotettavuuden ja innovatiivisuuden vuoksi.

Asiakaslähtöinen toimintatapa

Pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen on liiketoimintafilosofiamme keskiössä. Painotamme asiakkaidemme ainutlaatuisten tarpeiden ymmärtämistä ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka tehostavat heidän toimintaansa ja tuottavuuttaan. Sitoutumisemme erinomaiseen palveluun on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen ja uskollisuuden vuosien varrella.

Arvomme

Laatu: Seisomme tuotteidemme laadun takana tarjoten alan johtavia ratkaisuja.

Luotettavuus: Rehellisyys ja läpinäkyvyys ohjaavat vuorovaikutustamme asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Innovatiivisuus: Pysymme teknologisten edistysaskelten eturintamassa tuoden uusinta osaamista asiakkaidemme hyödyksi.

Kestävyys: Sitoudumme ympäristövastuullisiin käytäntöihin toiminnassamme.

Ota Yhteyttä

Tutustu miten Jarkope Oy voi parantaa valmistusprosessejasi ja tehostaa toimintaasi. Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi tarpeistasi ja löytääksesi tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamat mahdollisuudet.